COMUNICAT DE PRESA LANSARE PROIECT

Promotorul de proiect UAT Comuna HOLBAV anunță lansarea proiectului ”Electrificarea unui număr de 6 de gospodării situate în zonele greu accesibile.”
Proiectul beneficiază de un grant în valoarea de 52.200 € oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturi SEE în cadrul Programului pentru Energie în România, Schema de granturi mici – SGS-6.1(a): Electrificare gospodării (Granturi SEE)- Apel restrâns pentru grant suplimentar, pentru electrificarea unor gospodării suplimentare, în proiectele deja aprobate.

Perioada de implementare a proiectului este până la data de 30.04.2024.

Obiectivul general al proiectului vizează scăderea numărului gospodăriilor izolate care nu au asigurate soluții de electrificare si creșterea numărului familiilor/persoanelor din gospodăriile izolate care beneficiază de acces la energie electrica.
Gospodăriile izolate se află în zona de deal a comunei Holbav, iar in implementarea sistemului de producere a energie din surse regenerabile vor beneficia un număr de 6 de gospodării.

Comunicat lansare proiect_ROAcest site utilizeaza module cookies. CITESTE MAI MULTE ! Continuand navigarea pe acest site sunteti de acord cu utilizarea lor !