Anunt selectie parteneri in cadrul programului operational capital uman 2014-2020

Primaria comunei Holbav, judetul Brasov, anunta organizarea unei proceduri de selectie a partenerilor privati pentru incheierea unui Acord de Parteneriat, in vederea elaborarii si depunerii cererii de finantare aferente unui proiect in cadrul programului operational capital uman 2014-2020 (POCU), Axa prioritara 4: Incluziunea sociala si combaterea saraciei, Obiectivul tematic 9: Promovarea incluziunii sociale, combaterea saraciei si a oricarei forme de discriminare, Prioritatea de investitii 9v: Promovarea antreprenoriatului social si a integrarii vocationale in intreprinderile sociale si economia sociala si solidara pentru a facilita accesul la ocuparea fortei de munca, Obiectiv Specific (O.S.) 4.16: Consolidarea capacitatii intreprinderilor de economie sociala de a functiona intr-o maniera auto-sustenabila, GHIDUL SOLICITANTULUI – CONDITII SPECIFICE, Sprijin pentru infiintare de structuri de economie sociala AP 4/PI 9.v/OS 4.16.

Cerintele generale pe care trebuie sa le indeplineasca partenerul pentru a fi selectat in vederea constituirii parteneriatului pentru depunerea cererii de finantare pentru viitorul proiect, precum si Criteriile de eligibilitate sunt specificate in Ghidurile POCU 2014-2020: Ghidul Solicitantului – Conditii generale si Conditii specifice.

Mai multe detalii gasiti accesand intreg documentul : Anunt selectie parteneri in cadrul programului operational capital uman 2014-2020Acest site utilizeaza module cookies. CITESTE MAI MULTE ! Continuand navigarea pe acest site sunteti de acord cu utilizarea lor !