Anunt important

Conform Hotararii de Guvern nr. 714 din 26 mai 2022 privind aprobarea criteriilor pentru autorizarea, constructia, inscrierea/inregistrarea, controlul, exploatarea si intretinerea sistemelor individuale adecvate de colectare si epurare a apelor uzate, persoanele fizice si juridice, proprietari a spatiilor conectate la un sistem individual adecvat de epurare au obligatia de a se inscrie in Registrul de Evidenta a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea si Epurarea Apelor Uzate a Comunei Holbav in termen de 120 de zile de la conectarea incintei la sistemul de colectare si/sau epurare a apelor uzate.

Obligatia inregistrarii revine si proprietarilor de sisteme individuale adecvate construite inainte de intrarea in vigoare a prezentului act normativ, in termen de 180 de zile de la intrarea in vigoare a Hotararii Guvernului.

In conformitate cu respectiva hotarare privind aprobarea criteriilor pentru autorizarea, constructia, inscrierea/inregistrarea, controlul, exploatarea si intretinerea sistemelor individuale adecvate de colectare si epurare a apelor uzate, nerespectarea de catre persoanele fizice si juridice a dispozitiilor art. 11 alin. (1) si (2) si art. 15 alin. (2), constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 5.000 de lei la 10.000 de lei.

Pentru accesarea formularului necesar inscrierii in Registrul de Evidenta a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea si Epurarea Apelor Uzate a Comunei Holbav:
• formularul printat se poate completa la sediul Primariei Comunei Holbav
• formularul se poate descarca de pe site-ul Formular cerere de inscriere in Registrul Unic de evidenta SIA pentru Comuna Holbav

Anunt privind inscrierea in registrul unic SIA comuna HolbavAcest site utilizeaza module cookies. CITESTE MAI MULTE ! Continuand navigarea pe acest site sunteti de acord cu utilizarea lor !